Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Darwin

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Darwin zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Darwin mini-gids

Autoverhuur Darwin
Autohuur Darwin

Darwin is de noordelijkste van Australië’s belangrijkste steden – en de hoofdstad van het Northern Territory.Het is gelegen op de Beagle Golf en heeft 115.000 inwoners (2006). Het werd opgericht in 1869 en gelegen in een gebied waar het regelmatig zeer sterke wind waait. Alle drie keer, is de stad gedeeltelijk verwoest door de cycloon – de laatste keer in 1974.

Darwin heeft een tropisch klimaat – met regenseizoen van december tot april en droog de rest van het jaar. Met een gemiddelde maximum temperatuur van 32 graden C en een minimum temperatuur van 23,2 graden C, het is erg warm hier het hele jaar. Het is zeer zelden daalt de temperatuur onder de 20 graden C.

Onder de bezienswaardigheden van Darwin naar het Museum en de Art Gallery van de Northern Territory en de prachtige botanische tuinen genoemd. Bovendien heeft de stad vele galerieën tonen van kunst Aboriginals. De stad is ook beroemd om zijn vele grote culturele evenementen, de jaarlijkse Darwin Festival is de meest uitgebreide. Het is ook nog meer mooie, lange zandstranden in de directe omgeving van de stad.

Darwin Airport International Airport ligt op ca.. 7 km van het stadscentrum.