Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Hobart

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Hobart zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Hobart mini-gids

Autoverhuur Hobart
Autohuur Hobart

Hobart is niet op het Australische continent, maar op het eiland Tasmanië (68.401 km2) – 240 km ten zuiden van de staat South Australië. Hobart heeft ongeveer.220.000 inwoners en is de belangrijkste stad op Tasmanië, die tevens een aparte staat in Australië.

De stad – die werd opgericht in 1803 – heeft een geweldige locatie aan beide zijden van de rivier de Derwent River. Op zoek naar Hobart van de zee, is het Mount Wellington (1271 m) domineren het gezichtsveld. Anders, het uitbreiden van het prachtige dal van de Derwent Valley naar binnen op het eiland – en langs de kust, zowel ten oosten en ten westen van Hobert is de lange zandstranden – onder andere het populaire Sandy Beach.

Hobart heeft een maritiem zeeklimaat. De hoogste temperatuur gemeten, is 40,8 graden C + (4-1-1976) – en de laagste is – 2,8 graden C (25 juni 1972).

De stad is beroemd om zijn vele festivals en evenementen – met inbegrip van de wereld beroemde Sydney-Hobart Regatta voor havseilere, elk jaar gehouden en dat begint in Hobart 2 Eerste Kerstdag, waar Sydney is het doel.Anders, de wekelijkse, zeer populaire markt op Salamanca Place in het centrum van Hobart genoemd.

Hobart Airport International Airport ligt op 17 km buiten het stadscentrum.