Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Newcastle

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Newcastle zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Newcastle mini-gids

Autoverhuur Newcastle
Autohuur Newcastle

Newcastle, dat is de tweede grootste stad in de staat New South Wales, heeft circa. 290.000 inwoners (meer dan 500.000 indien voorsteden worden meegerekend).Het is gelegen aan het eind van Hunton River – ca. 160 km. ten noorden van Sydney.

De stad, gelegen in een kolen-district, werd opgericht in het begin van 1800 – en vernoemd naar Newcastle United, dan is een van de grootste havens in Europa kolen.Vandaag, Newcastle in Australië beschouwd als de grootste haven ter wereld voor de uitvoer van kolen.

Newcastle is ook bekend als een actieve teaterby. Er is een grote verscheidenheid aan kleinere theaters in de stad met diverse specialiteiten – in aanvulling op oudste theater van Australië, het Victoria Theater, hier gevestigd (in Perkins Street). En zoals in zoveel andere Australische steden, wordt elk jaar gehouden op verschillende festivals. Enkele van de grootste agrarische festival Newcastle Regionale Show (die ook paard toont, speedway-race en een enorm vuurwerk bevat), street life event Mattara Festival, Newcastle Jazz Festival en de media en kunst festival “Dit is geen kunst”.

Newcastle is ook beroemd om zijn lange, uitnodigende stranden, die zowel het noorden en zuiden van het centrum gevonden.

Luchthaven Newcastle Airport ligt op 15 km ten noorden van de stad.