Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Surfers Paradise

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Surfers Paradise zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Surfers Paradise mini-gids

Surfers Paradise
Autohuur Surfers Paradise

Surfers Paradise (18 500 inwoners in 2006) bevindt zich op de Australische oostkust, aan de Stille Oceaan – en is een buitenwijk van de stad van Gold Coast (Gold Coast), gelegen in de staat Queensland.

Surfers Paradise is een van de populairste vakantie in Australië de meeste bestemmingen, en is vooral bekend voor het feit dat een van de beste zandstranden in de wereld.Surfers Paradise Beach is breed en lang, en zoals de naam al aangeeft, is dit een paradijs voor surfers – en zowel de verhuur van surfplanken en surf natuurlijk naar het strand.

Voorstad is ook bekend om haar vele wolkenkrabbers, die is samengesteld rij langs het strand. Surfers Paradise is een moderne stad met cafes en restaurants, markten, de vele kroegen, bars en clubs – evenals theaters en concertzalen. De belangrijkste straat in de stad, genaamd Cavill Avenue, en je hebt goede winkels in zowel de spannende winkels en grote warenhuizen.

Onder de andere attracties van Surfers Paradise Gold Coast Art Gallery – een galerij van tijdelijke en permanente tentoonstellingen en een prachtig buitenterras Sculpture Park. U kunt ook een bezoek brengen Q1 Observation Deck, gelegen in het Q1 toren op het strand. Het observatiedek is 77 en 78 verdieping, 230 meter boven de grond –   en vanaf hier heeft een 360 graden panorama uitzicht.Er is ook een bar en een bioscoop met betrekking tot het observatiedek.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is de Gold Coast Airport is gelegen op 20 km ten zuiden van Surfers Paradise.