Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Townsville

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Townsville zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Townsville mini-gids

Autoverhuur Townsville
Autohuur Townsville

Townsville (165.000 inwoners in 2008) ligt aan de noordoostkust van Australië – in de staat Queensland.Het werd opgericht in 1864 – en is vooral bekend als de stad met 320 dagen zon per jaar.

In het centrum is de 290-meter-hoge Castle Hill, en vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de stad en buitenwijken – en men kan also out te zien van de archipel,Magnetic Ijsland, which Hotel bevindt zich het beroemdste nationaal park.Anders stadsgezicht wordt gedomineerd door de 2-mijl The Strand, met zijn zeer populaire en mooie strand – dat is dus gelegen in het centrum. Hier is het, onder andere een grote speeltuin voor kinderen. Er is verder een aantal uitnodigende stranden in en rond Townsville.

Townsville is ook een paradijs voor duikers, zowel professioneel als amateur – en georganiseerde dagelijkse uitstapjes naar ’s werelds grootste koraalrif, de Great Barrier Reef, gelegen voor de kust van Queensland. Great Barrier Reef World Heritage site – en dus ook de gebieden regenwoud van Townsville, waar zijn er diverse nationale parken.

Luchthaven Townsville Airport ligt 12 km ten westen van het centrum.