Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Tirana

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Tirana zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Tirana mini-gids

Autoverhuur Tirana
Autohuur Tirana

Tirana is de hoofdstad van Albanië en ligt ongeveer 40 mijl uit de kust.Albanië tot grænser aan de Adriatische Zee in het westen en de rivier Ishëm lobben gennem stad.Tirana is gelegen in het land, en het is allemaal over. 130 km ten westen van Macedonië grænse. Tirana werd in 1614 toegevoegd speculatieve en udnævnt de openbare kapitaal in 1925. De bevolking van de stad is over. Tusind 375 (2007).

Tirana is een smuk en frugtbar stad met groeiende toerisme. In 1990’erne werden standbeelden van Stalin en Lenin af verwijderd en de oude communistische blok gennemgå een zware renovatie. Old Town is een populaire Attraktioner met zijn kleine Gader en oude gebouwen. De moderne Attraktioner in het Internationaal Centrum voor Cultureel Koude Piramida ook over het inschakelen van de AF pyramidiske vorm. In de stad kunt u besøge National History Museum en de moskee Et’hem Bey is een AF de mooiste moskeeën in het land.

Moeder Teresa Airport is een internationale luchthaven, waar de piloot van de vele deel af van Europa en ligt op ca.. 17 km voor het centrum Uden.