Autoverhuur Albanië

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Albanië

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Albanië zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Albanië mini-gids

Autoverhuur Albanië
Autohuur Albanië

Albanië heeft 3,6 miljoen inwoners (2009), gelegen in het zuidoosten van Europa – de Adriatische Zee en de Ionische zee. Het land grenst in het noordoosten van Kosovo, Montenegro, in het noordwesten, Macedonië in het oosten en Griekenland naar het zuiden.Grote delen van Albanië wordt gedekt door bergen, waar de hoogste piek – Maja e Korabit – is 2764 m. Anders, het westelijk deel van het land, 362 km lange kustlijn met vele zandstranden.

Albanië heeft mediterrane klimaat – met een jaarlijkse gemiddelde temperatuur van 16 graden. Noord – Oost-Albanië heeft koudere winters dan het land in het algemeen, en de hoogste temperaturen in de winter in het verre zuiden.

Het land staat bekend om zijn vele nationale parken met ongerepte natuur, met name in het noorden Theti een populaire toeristische attractie – ideaal om te wandelen.Anders, Albanië heeft een rijke muzikale folklore traditie.

De hoofdstad van Albanië is gelegen in het land en riep Tirana. De stad heeft 726.500 inwoners (2008). Naast het feit dat de grootste stad van het land, Tirana economische, culturele, wetenschappelijke en politieke centrum.

Andere belangrijke steden in Albanië zijn Kurcova, Durres, Elbasan, Korçë, Vloro en Shokdra. Durres is de grootste haven in het land –   met veerverbindingen naar behorenItalië.

Het transportsysteem in Albanië was onder het communistische periode (1945 – 1990) slecht ontwikkeld, maar vandaag de grootste steden in verband klasse nationale wegen. De nieuwe motor woog gebouwd en voortdurend gerepareerd.

Albanië enige internationale luchthaven ligt op 15 km ten noordwesten van de hoofdstad – internationale luchthaven van Tirana “Tereza Nene ‘(vernoemd naar Moeder Teresa).

Via Autohurengids.nl U kunt een auto op de internationale luchthaven van Tirana en Tirana.

Autoverhuur bestemmingen