Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Antwerpen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Antwerpen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Antwerpen mini-gids

Autoverhuur Antwerpen
Autohuur Antwerpen

In 2008 heeft de bevolking was gevestigd in Antwerpen op meer dan 470.000, terwijl de voorsteden zal cijfer in bijna 1 200 000Antwerpen is een stad in het noorden vanBelgië, een klein stukje van de Nederlandse grens.De stad ligt aan de rivier de Schelde en is al lange tijd een van de grootste havens ter wereld. In de afgelopen jaren, veel van de havenactiviteiten naar Zeebrugge in het noordwesten.

In de jaren 1500, werd de Antwerpse een van de belangrijkste steden in Europa op het gebied van handel en economie, en ’s werelds eerste aandelenbeurs werd hier gesticht in 1526. Echter, de uitbreiding van de stad commerciële geschiedenis nog verder terug, naar de 800’s toen de site werd een marktplaats. Tegenwoordig is de stad met prachtige gebouwen die grenzen dat de gotische kathedraal Onze Lieve Vrouw-Kathedraal en vele musea. Stadsgezicht is een smakelijke mix van brede lanen en smalle, pittoreske straatjes.

Internationale Luchthaven Antwerpen (Deurne) is te klein om vliegtuigen omgaan met de grootste, maar het is nog steeds mogelijk om te vliegen, onder andere in Londen. De luchthaven ligt op slechts 2 km buiten de stad.