Autoverhuur België

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur België

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in België zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

België mini-gids

Autoverhuur België
Autohuur België

Koninkrijk België (10,4 miljoen inwoners in 2009) ligt in West-Europa, en is een van de kleinste en dichtstbevolkte landen in Europa. Het land grenst aan de Nederland,DuitslandLuxemburg en Frankrijk. België heeft ook kustlijn langs de Noordzee.

Het land heeft een rijke artistieke en culturele leven, en een levende folklore traditie – en is ook bekend om haar prachtige kasteel.

Het landschap bestaat uit kustvlakten in het noordwesten, duinen en dijken, vruchtbaar en heuvelachtig gebied in het centrum van zowel België als bos-en bergachtige gebieden in het zuidoosten. Het land heeft het hoogste punt – de Signal de Botrange – is 694 m.

België klimaten kust ten noorden van het land met koele winters en milde zomers. Verder naar het zuiden is er een meer continentaal klimaat.

België heeft drie officiële talen: Nederlands, Frans en Duits.

De hoofdstad Brussel (Bruxelles) heeft 148.000 inwoners (2009), maar het is de regio naar schatting meer dan de bevolking van de gehele 1,8 miljoen. Brussel is het hoofdkwartier voor zowel de EU en de NAVO. De stad belangrijkste plein, Grote Markt / Grote Markt, is genoteerd op de UNESCO World Heritage List. De plaats is een belangrijke toeristische attractie en bevat het gemeentehuis en enkele andere oude gebouwen.

Andere dichtbevolkte steden in België, Antwerpen (de grootste stad van België), Gent, Brugge, Luik, Charleroi en Namen.

Het land is de belangrijkste luchthaven Brussels International Airport, gelegen 13 km ten noordoosten van de hoofdstad.

Alle tarieven op autohuur in België onder meer aansprakelijkheidsverzekering, dan verzekering, diefstal verzekering en eventuele luchthavenbelastingen