Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Brussel Charleroi Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Brussel Charleroi Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Brussel Charleroi Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Brussel Charleroi Luchthaven
Autohuur Brussel Charleroi Luchthaven

Brussel Zuid Charleroi Airport (CRL) is gelegen op 7 km van de stad Charleroi in Wallonië en 46 km van Brussel. Bussen die elk half uur rijden naar het station van Charleroi te voeren. Elke vijfenveertig minuten is er een bus naar Brussel, bus reis duurt een uur. De luchthaven heeft vijf verschillende autoverhuurbedrijf.

3.937.187 passagiers gestopt op de luchthaven van Charleroi Brussel in 2009.De luchthaven is de zetel voor zes verschillende low cost maatschappijen, Wizz Air, Air Arabia, Air On Air, Jetairfly, Jet4you, en Ryanair. Ryanair is het bedrijf dat de meeste bestemmingen heeft. De bedrijven vliegen meestal naar andere Europese landen met de nadruk op de steden langs de Middellandse Zee. Een paar resorts gelegen in Noord-Afrika. Een nieuwe terminal in januari 2008 geopend, heeft het de capaciteit tot vijf miljoen passagiers.

De luchthaven heeft vijf verschillende eet-en drinkgelegenheden, draadloos internet en een geldautomaat. Balladins Superior Hotel Charleroi Airport opende zijn deuren in oktober 2008 en is het dichtstbijzijnde hotel.