Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Brussel Zaventem Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Brussel Zaventem Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Brussel Zaventem Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Brussel Zaventem Luchthaven
Autohuur Brussel Zaventem Luchthaven

Brussels Airport (BRU) heeft zijn nieuwe naam “Brussels Airport, Welkom in Europa” in oktober 2006. Het is een internationale luchthaven ligt 11 km van Brussel in Zaventem.Het treinstation bevindt zich onder de terminal biedt rechtstreekse vervoer naar Brussel, De Panne, Gent, Hasselt, Landen, Leuven, Luik, Nijvel en Quevy. De luchthaven is gelegen langs de   N-201 en is gemakkelijk aangekomen uit de buitenste ring rond Brussel.Er zijn zes verschillende autoverhuur bedrijven op de luchthaven.

In 2009 werd 16.999.618 passagiers een bezoek aan de luchthaven. Sommige van de luchtvaartmaatschappijen dat de hoofdkantoren hier hebben is: Brussels Airlines, Sudia Arabian Airlines Cargo en de European Air Transport.

De nieuwe terminal, Pier A is uitsluitend bestemd voor Schengen vluchten.Veel reizigers klagen dat er een grote afstand tussen de check-in balies en poorten voor Pier A.

Er zijn verschillende zalen op de luchthaven, kan Sky Hall Ontvangst Kamer geschikt voor 1500 personen. Anders wordt het aanbod van cafes, restaurants en winkels heel goed.

Het is een hotel op de luchthaven, het Sheraton Brussels Airport Hotel.