Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Doornik

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Doornik zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Doornik mini-gids

Autoverhuur Doornik
Autohuur Doornik

Slechts 10 mijl van de grens met Frankrijk, is de Belgische stad Doornik aan de rivier de Schelde.Doornik behoort tot de provincie Henegouwen in het westen vanBelgië met ongeveer 68 000 inwoners (2008).Doornik is een van de oudste steden van België en werd gesticht door de Romeinen in de eerste eeuw na Chr Kr. onder de naam Turnacum. De Nederlanders noemden de stad Doornik.

Voor toeristen die naar Doornik, is er veel cultuur te beleven, en Doornik wordt beschouwd als een van de rijkste culturele steden van België. Veel oude en prachtige bouwwerken kunnen hier bekeken worden, zoals de Notre Dame de Doornik, dat gebouwd werd tussen 1146 en 1325 Belfort is de oudste klokkentoren in België en werd gebouwd in 1187 Beide sites staan vermeld op de UNESCO-lijst van werelderfgoed. Sinds 1092 de processie Grande Procession plaatsgevonden in het centrum van de stad.

De dichtstbijzijnde luchthaven voor het publiek gepland, is gelegen in de Franse stad Lille, 20 km van Doornik. De officiële naam is Lille-Lesquin Airport.