Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Doornik

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Doornik zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Doornik mini-gids

Autoverhuur Doornik

Autohuur Doornik

Slechts 10 mijl van de grens met Frankrijk , is de Belgische stad Doornik aan de rivier de Schelde.Doornik behoort tot de provincie Henegouwen in het westen vanBelgië met ongeveer 68 000 inwoners (2008).Doornik is een van de oudste steden van België en werd gesticht door de Romeinen in de eerste eeuw na Chr Kr. onder de naam Turnacum. De Nederlanders noemden de stad Doornik.

Voor toeristen die naar Doornik, is er veel cultuur te beleven, en Doornik wordt beschouwd als een van de rijkste culturele steden van België. Veel oude en prachtige bouwwerken kunnen hier bekeken worden, zoals de Notre Dame de Doornik, dat gebouwd werd tussen 1146 en 1325 Belfort is de oudste klokkentoren in België en werd gebouwd in 1187 Beide sites staan vermeld op de UNESCO-lijst van werelderfgoed. Sinds 1092 de processie Grande Procession plaatsgevonden in het centrum van de stad.

De dichtstbijzijnde luchthaven voor het publiek gepland, is gelegen in de Franse stad Lille, 20 km van Doornik. De officiële naam is Lille-Lesquin Airport.

Nederlands