Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Gent

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Gent zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Gent mini-gids

Autoverhuur Gent
Autohuur Gent

Gent is de hoofdstad van Oost-Vlaanderen is een provincie in het westen van België. Bevolking in 2008 werd gemeten op meer dan 230   000 en ook de buitenwijken in de komende eeuw ongeveer.500   000.Gent is geassocieerd met, onder andere, de Noordzee en de grote haven van Zeebrugge via kanalen. Deze kanalen hebben geleid tot Gent heeft een belangrijke haven, eigenlijk de derde grootste van het land.

Meer en meer toeristen reizen naar Gent om de stad het culturele leven en de vele prachtige gebouwen uit de middeleeuwen en de renaissance ervaring. Het stadscentrum is een voetgangersgebied en het grootste autovrije gebied in België. Samen met grachten, parken en middeleeuwse architectuur is het centrum van Gent een unieke ervaring. Naast diverse musea en gebouwen stretching bijna 1000 jaar terug in de tijd, Gent biedt boottochten, sportieve activiteiten en festivals zoals de Gentse Feesten.

Gent heeft geen vliegveld, maar Brussel ligt op ongeveer 55 km afstand, adviseerde reizigers om te vliegen naar Brussels International Airport.