Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Sarajevo

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Sarajevo zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Sarajevo mini-gids

Autoverhuur Sarajevo
Autohuur Sarajevo

Sarajevo is de hoofdstad van Bosnië-Herzegovina en is centraal gelegen in het land.De stad ligt in het zuidelijke deel van Bosnië-Herzegovina, in de provincie bekend als Herzegovina. Door de stad stroomt de rivier Miljacka en Sarajevo ligt in een vallei bij de naam van Sarajevo-vallei en wordt omgeven door bergen. De hoofdstad is ook de grootste stad in Bosnië-Herzegovina en de bevolking werd gemeten in 2009 tot meer dan 305 000

Sarajevo is een oude stad gesticht in de jaren na 1200, en de stad en het omliggende gebied staat bekend om zijn prachtige en weelderige natuur. De stad wordt beïnvloed door vele godsdiensten, zowel het jodendom, het christendom en de islam. Vooral de islamitische architectuur heeft gekleurde stadsbeeld met meer dan 100 moskeeën en een Turkse markt. De oudste en de eerste moskee werd gebouwd in 1462 en heet de keizer moskee in het Engels. In de oude stad zijn er vele historische bezienswaardigheden en de stad beschikt over diverse musea, waaronder het Nationaal Museum en het Historisch Museum.

De luchthaven in Sarajevo ligt ongeveer 6 km buiten het stadscentrum en heet Sarajevo International Airport.