Autoverhuur Bosnië

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Bosnië

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Bosnië zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Bosnië mini-gids

Autoverhuur Bosnië
Autohuur Bosnië

Bosnië-Herzegovina ligt in Zuidoost-Europa en heeft 4,6 miljoen inwoners (2009). Het grenst in het westen door Kroatië en Servië en Montenegro in het oosten.Op de zuidkust, het land heeft een kleine kustlijn   Adriatische Zee.Het landschap in Bosnië-Herzegovina wordt gedomineerd door bergen en valleien en is centraal gelegen in de Dinarische Alpen. De hoogste piek is Magli?, ligt 2386 meter boven de zeespiegel Ongeveer de helft van het land is bedekt door bos, maar er zijn ook vruchtbare agrarische gebieden in de noordelijke districten.

Bosnië-Herzegovina heeft ongeveer een continentaal klimaat in het noorden – met koude winters en hete zomers, en de Middellandse Zee klimaat in het zuiden.

Het land was voorheen onderdeel van Joegoslavië, maar na de burgeroorlog in de periode 1992 – 1995 Republiek Joegoslavië werd ontbonden. De regio’s van Bosnië en Herzegovina, die hebben nog nooit een duidelijk afgebakende grens tussen hen werd een aparte staat.

Het land heeft drie officiële talen: Bosnisch, Servisch en Kroatisch. Bosnië is het noordelijke deel van het land, terwijl Herzegovina is het zuidelijke Middellandse-Zeegebied.

De hoofdstad van Sarajevo heeft ongeveer 420.000 inwoners – en gastheer van de Olympische Winterspelen in 1984. Het is gelegen in een dal omgeven door bergen.Sarajevo is een populaire wintersportbestemming met grote resorts in de bergen Jahorina, Bjelasnica en Igman (hetgeen iets ten oosten van de stad). Sarah heeft ook historische en culturele bezienswaardigheden.

Andere belangrijke steden in Bosnië-Herzegovina Banja Luka, Bijeljina, Srebrenica, Tuzla, Zenica en Mostar.  Het land kent al een sterke toename van het toerisme in de afgelopen jaren en de enige kuststad – Neum – is een populaire spa en resort.

Sarajevo International Airport is een van de grootste en belangrijkste luchthavens, en bevindt zich 12 km ten zuidwesten van de hoofdstad.

Probeer onze zoekmachine hierboven om de prijzen van autoverhuur in Bosnië te zien. Sommige van de bedrijven die we in Bosnië te vergelijken waaronder Sixt, National, Budget en Avis.

Autoverhuur bestemmingen