Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Brasilia

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Brasilia zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Brasilia mini-gids

Brasilia
Autohuur Brasilia

Brasilia is de hoofdstad van Brazilië, grenzend aan de Atlantische Oceaan naar het oosten.De hoofdstad is gelegen in een savanne gebied in het midden van het land en de kuststad van Rio de Janeiro ligt bijna 1000 kilometer ten zuidwesten van de hoofdstad.Brasilia werd gebouwd in de late jaren 1950 en is beroemd om zijn moderne architectuur. In 2008, de bevolking van Brasilia, gemeten op 2 500 000

De architect Oscar Niemeyer is achter veel van de moderne en mooie gebouwen van de stad, en de kathedraal Nossa Senhora Aparecida, een van zijn meesterwerken die bezocht kunnen worden in het noorden van Brasilia. Een van de meest bezochte attracties in de stad is JK Memorial. Dit is het graf van de voormalige president Juscelino Kubitschek, die begonnen met de bouw van het project in 1956. Anders is het de moeite waard om een bezoek aan de dierentuin Jardim Zoológico de Brasília of een van de vele musea van de stad te betalen.

Brasilia International Airport – Presidente Juscelino Kubitschek is de naam van de luchthaven van de hoofdstad, ligt ongeveer 11 km buiten het stadscentrum.