Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Rio De Janeiro

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Rio De Janeiro zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Rio De Janeiro mini-gids

Autoverhuur Rio De Janeiro
Autohuur Rio De Janeiro

Rio de Janeiro is de grootste stad van Brazilië tweede en de bevolking in de stad van 6,6 miljoen (2007).Inclusief grootstedelijke regio werd gemeten eeuw tot bijna 12miljoen in 2007.Rio de Janeiro is gelegen aan de kust naar het zuiden en grenst aan de Atlantische Oceaan. De stad was de hoofdstad van het land tot 1960, toenBrasília heeft haar status.

Rio de Janeiro is zeer beroemd om zijn prachtige natuurlijke haven en uitnodigende stranden Copacabana en Ipanema. Veel bezoek betalen aan een of meer van de parken van de stad, en de 38 meter hoge beeld van Christus op de berg Corcovado is een mijlpaal voor zowel Rio de Janeiro en Brazilië. De belangrijkste toeristische attractie is het carnaval elk jaar 40 dagen vóór Pasen.

Er zijn verschillende luchthavens in Rio de Janeiro, ook voor binnenlandse vluchten en militaire luchthavens. De internationale luchthaven Galeão International Airportligt op 20 km ten noorden van de stad waaruit het is om te vliegen naar Europa en de Verenigde Staten.