Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Campinas

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Campinas zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Campinas mini-gids

Autoverhuur Campinas
Autohuur Campinas

Campinas is gelegen in de staat São Paulo in het zuidoosten van Brazilië. Er zijn ongeveer 100 km van de stad São Paulo is de grootste in de staat en ca. 170 km naar de oostkust van Brazilië en de Atlantische Oceaan. Campinas is de derde grootste stad in de staat São Paulo en Guarulhos, in 2007 de populatie geschat op meer dan 1 000 000Werd opgericht in 1774 en was een belangrijk handelscentrum.

Campinas termijnen, met veel cultuur en activiteiten, zoals theater, symfonie, galerieën en parken. Bosque dos Jequitibá is een imitatie van het oude regenwoud met een dierentuin en het Natural History Museum. Een van de meest bekende parken zijn het Parque Portugal ook wel Lagoa do Taquaral. Er is een klein meertje, mooie natuur, wandelpaden, in het sportcentrum, restaurants en het Science Museum en een planetarium. Het oude station omgevormd tot een cultureel centrum van de watertoren Castelo krijg je een prachtig uitzicht over de stad.

Viracopos-Campinas International Airport is de tweede belangrijkste luchthaven in het land en ligt ca. 14 km buiten de Campinas.