Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Sao Paulo

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Sao Paulo zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Sao Paulo mini-gids

Autoverhuur Sao Paulo
Autohuur Sao Paulo

São Paulo ligt in het zuidoostelijk deel van Brazilië, op slechts 50 mijl van de Atlantische kust.De stad is de hoofdstad van de staat met dezelfde naam en is de grootste stad met een populatie van meer dan 11 miljoen (2009). Dit cijfer maakt São Paulo ook de grootste stad van Latijns-Amerika. São Paulo is het belangrijkste economische centrum van Brazilië en een van de belangrijkste culturele steden.

São Paulo is samengesteld uit vele etnische groepen en heeft dus een gevarieerde cultuur. De stad is bekend voor het feit dat een grote verscheidenheid aan restaurants, waar gerechten uit de hele wereld. Er zijn vele attracties hier en bezoek de stad is vol van interessante musea. Museu de Zoölogie da USP is een museum over de dieren, terwijl het Museu de Arte de São Paulo is een grote en gerenommeerde museum. Sao Paulo biedt ook goede winkels en een rijke teaterliv en vele parken en historische gebouwen.

São Paulo-Guarulhos International Airport is 25 km buiten de stad, terwijl-São Paulo Congonhas Airport ligt op 8 kilometer afstand, die alleen in eigen land.