Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Rio De Janeiro Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Rio De Janeiro Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Rio De Janeiro Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Rio De Janeiro Luchthaven
Autohuur Rio De Janeiro Luchthaven

Rio de Janeiro / Galeão – Antonio Carlos Jobim International Airport (GIG) ligt 20 km ten noorden van Rio de Janeiro. Het is vernoemd naar de Braziliaanse muzikant Antonio Carlos Jobim, maar eerst en vooral genoemd Galeão International Airport. Er is een shuttle bus die elk uur rijdt van de luchthaven en stopt bij de grote hotels.De autoverhuurder, die op de luchthaven zijn Avis, Hertz en Localiza.

11,796,413 passagiers bezocht Rio de Janeiro Airport in 2009, de tweede grootste van het aantal passagiers in Brazilië. Het moet nu worden opgeruimd en de upgrade naar de 2014 FIFA World Cup. Vanaf het vliegveld zijn er rechtstreekse vluchten naar 18 verschillende landen, met name naar andere steden in Zuid-Amerika.

Rio De Janeiro Airport heeft een bevredigend aanbod van restaurants, bars, cafes en winkels. Andere faciliteiten, een bank, baby / familiekamers, apotheken en ziekenhuizen. Er zijn twee hotels op de luchthaven, het Luxor Hotel en Hotel Pousada.