Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Sao Paulo Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Sao Paulo Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Sao Paulo Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Sao Paulo Luchthaven
Autohuur Sao Paulo Luchthaven

São Paulo / Guarulhos – Gouverneur Andre Franco Montoro International Airport (GRU) ligt 25 km ten noordoosten van Sao Paulo. Er is geen pendelbus tussen het centrum van Sao Paulo en de luchthaven. In aanvulling op de lokale autoverhuurbedrijf als Avis, Budget, Hertz en Thrifty hier vertegenwoordigd.

21.607.303 passagiers een bezoek aan de luchthaven van Sao Paulo in 2009, die is de grootste in Brazilië in termen van het aantal passagiers.De internationale routenetwerk is erg goed met directe vluchten naar andere Zuid-Amerikaanse landen, tot ongeveer 12 verschillende bestemmingen in Europa, 11 in de VS en ook naar steden in Afrika, het Midden-Oosten en Azië.De belangrijkste basis voor de Braziliaanse TAM en GOL bedrijf. Het is de bedoeling dat er een nieuwe terminal zo worden gebouwd dat de capaciteit kan worden verhoogd tot 29 miljoen passagiers per jaar.

De selectie van winkels, eet-drinkgelegenheden op de luchthaven van Sao Paulo is niet erg goed in verhouding tot dat het een grote luchthaven, maar de meest elementaire vinnen. Andere faciliteiten, een bank, postkantoor, medische en apotheek, VIP-Long en zakelijke kamers. São Paulo Airport Marriott Hotel en Hotel Monaco Residence is gelegen nabij de luchthaven.