Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Dobrich

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Dobrich zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Dobrich mini-gids

Autoverhuur Dobrich
Autohuur Dobrich

Dobrich is het administratieve centrum van de provincie Dobrich in het oosten van Bulgarije. De provincie is in het uiterste noordwesten van het land aan de Zwarte Zee.De stad ligt in het centrum van de provincie, in de richting van de zuidelijke grens en het is over. 30 km tot aan de Zwarte Zee. Dobrich is de achtste grootste stad in de bevolking in Bulgarije, en de bevolking werd ca. 93 000 in 2007.

Het gebied is al bewoond sinds duizenden jaren en het is gevonden resten van nederzettingen uit de 4e eeuw voor Christus Kr. Na de vernietiging, de stad die we vandaag kennen is opgericht op 1500 – en 1600’s. De stad had meer dan 1000 huizen en 100 winkels en stond bekend om artikelen van weverijen en koper. Vandaag de oude stad met de oude klokkentoren een populaire attractie. De parken trekken veel bezoekers en de tv-toren en de vele musea.

Degenen die willen reizen, te Dobrich kunnen nemen vlucht naar Varna Airport. De luchthaven biedt vluchten aan binnen-en buitenland en is gelegen 50 km ten zuidoosten van Dobrich.