Autoverhuur Bulgarije

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Bulgarije

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Bulgarije zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Bulgarije mini-gids

Autoverhuur Bulgarije
Autohuur Bulgarije

Republiek Bulgarije ligt in Zuidoost-Europa, en heeft 7,7 miljoen inwoners (2008). Het land grenst aan Roemenië, de Zwarte Zee, Griekenland, Turkije, Servië enMacedonië.

Bulgarije heeft een bergachtig landschap in het zuiden – met bergketens Rila, Pirin en Rhodopes ook. Het hoogste punt is Musala, dat is 2925 m. Langs de Zwarte Zee kust in het zuidoosten, het landschap wordt gedomineerd door open vlaktes.

Bulgarije heeft een gematigd continentaal klimaat in het noorden en het mediterrane klimaat in het zuiden.

Het land de grootste stad en hoofdstad, Sofia (1,2 miljoen inwoners), gelegen in het westelijke deel van Bulgarije – aan de voet van de berg Vitosha.Sofia is het land met de administratieve, culturele en industriële centrum en een van de oudste hoofdsteden van Europa – met een geschiedenis die teruggaat tot 700 van f.Kr.

Andere grote steden in Bulgarije Plovdiv, VarnaBourgas, Ruse en Stara Zagora.

Het land heeft 12 miljoen bezoekers per jaar, en de meest populaire toeristische bestemmingen gelegen aan de oostkust – waar vind je prachtige zandstranden, hotelcomplexen en een bruisend nachtleven. Zwemmen stad Nessebar heeft een grote toestroom van toeristen in de zomer, en de oude binnenstad is ook vermeld als een UNESCO World Heritage List. Andere bekende resorts in Bulgarije Obzor, Sunny Beach, Sinemoretz en Golden Sands.

Het land de grootste luchthavens van Sofia International Airport – hoofdstad ligt iets ten oosten van de, Burgas International Airport en Varna International Airport.

Autohurengids.nl kunt u reserveren auto te huren op de meeste vakantiebestemmingen in Bulgarije. Probeer de zoekmachine op en sta versteld van de lage prijzen van autoverhuur.