Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Golden Sands

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Golden Sands zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Golden Sands mini-gids

Autoverhuur Golden Sands
Autohuur Golden Sands

Golden Sands is een resort in Bulgarije voor toeristen uit de hele wereld.De camping ligt ongeveer 20 km ten noorden van Varna aan de Bulgaarse oostkust. De prachtige gouden stranden aan de Zwarte Zee en in de zomer de temperatuur is rond de 27 graden Celsius. Golden Sands is de grootste badplaats aan de noordelijke helft van de kust en de ontwikkeling is begonnen in de jaren 1950 als een vakantieparadijs. Vóór die tijd was het gebied niet bewoond.

Het gouden strand is 3,5 km lang en de naam van Golden Sands komt uit een legende dat de piraten probeerden de plaats van het goud te stelen, maar het land heeft goud in zand. Vandaag, Golden Sands bekend met de fijnste zand in het gebied. Het resort data met tal van activiteiten voor zowel grote als kleine. Volwassenen kunnen het nachtleven langs de waterkant met bars en casino’s, terwijl de kinderen kunnen spelen in de dia’s en ervaring paardrijden en snorkelen.

Vakanties End uit grote delen van de wereld kan nemen het vliegtuig naar Varna Airport. Vanaf hier gaan er bussen naar ferieparadisene