Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Nesebar

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Nesebar zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Nesebar mini-gids

Autoverhuur Nesebar
Autohuur Nesebar

Nesebar is een populair vakantieoord ligt aan de oostkust van Bulgarije. Het oudste gedeelte van Nessebar ligt op een schiereiland in de Zwarte Zee, terwijl het nieuwere gedeelte van de stad is opgegroeid op het vasteland. Het schiereiland is met het vasteland verbonden door de landengte is een smalle landtong, bijna als een mol. Het is niet duidelijk of de landengte is natuurlijke of door de mens gemaakt. De stad leeft voornamelijk op het toerisme en de bevolking is over. 9800 (2007).

Nesebar is een van de oudste steden in Europa en wordt beïnvloed door verschillende millennia van nederzettingen. De gemeente op het vasteland staat bekend als een vakantie paradijs met stranden voor de 4 mijl, maar de oude stad op het schiereiland, trekt toeristen aan die zich bezighouden met geschiedenis en cultuur. Veel van de gebouwen hier stammen uit de Middeleeuwen tussen de jaren 1000 en 1300, en de meeste van hen zijn kerken. De historische gebouwen zijn toegevoegd aan de UNESCO’s werelderfgoed lijst in 1983.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Bourgas International Airport, die ligt op ongeveer 30 minuten rijden van Nesebar