Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Sunny Beach

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Sunny Beach zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Sunny Beach mini-gids

Autoverhuur Sunny Beach
Autohuur Sunny Beach

Sunny Beach is gelegen aan de prachtige oostkust van de Zwarte Zee in Bulgarije en is een gewilde bestemming voor toeristen solglade.In de zomer, het ontwaken van de stad vanwege de vele bezoekers, maar de rest van het jaar is een rustig dorp. Er zijn niet veel mensen die hier wonen stevig, en de stad woont vooral op het toerisme. Sunny Beach is ongeveer 40 minuten rijden ten noorden van de stad Burgas en 90 minuten ten zuiden van de kuststad van Varna.

De stad opgemaakt meer dan 800 hotels, waarvan de meeste zijn gelegen nabij het strand. Vooral reizen bezoekers komen hier om te genieten van de zon, maar er is veel meer dan stranden aan de gasten te vermaken. Watersporten zijn populair hier, naast twee nieuwe waterpark. Voor de meer culturele opgewonden is de mogelijkheid om te reizen naar het nabijgelegen Nesebar is een van de oudste steden in Europa.

Het is gemakkelijk voor reizigers om te vliegen naar Bourgas International Airport, gelegen bijna 30 km ten zuiden van Sunny Beach.