Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Edmonton

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Edmonton zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Edmonton mini-gids

Autoverhuur Edmonton
Autohuur Edmonton

Edmonton is de provinciale hoofdstad, is centraal gelegen in de provincie Alberta in het zuidwestelijk deel van Canada. De stad is gelegen naast de rivier de North Saskatchewan en telt bijna 300 km ten noordoosten van de stad Calgary. Edmonton is de tweede grootste stad in de provincie van Calgary met een bevolking van meer dan 710.000 binnen de stadsgrenzen (2008). Als men verwacht dat het grootstedelijk gebied van het aantal hoger is dan meer dan 1 000 000 Opgericht in 1794 en kreeg de status van stad in 1892.

Edmonton is ook wel Canada’s festival stad vanwege de vele festiviteten elk jaar gehouden. Bewoners en bezoekers kunnen zich vermaken met sport, film festival, diverse culinaire festivals, straatartiesten Festival en nog veel meer. Fort Edmonton Park is het grootste outdoor Canada’s History Museum en de Vallei Zoo is een dierentuin met meer dan 350 dieren. Er zijn goede mogelijkheden om te winkelen in Edmonton, met inbegrip van West Edmonton Mall het grootste winkelcentrum in Noord-Amerika.

Edmonton International Airport is het grootste vliegveld van omvang en ligt op ongeveer 25 km buiten de stad.