Autoverhuur Canada

Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Canada

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Canada zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Canada mini-gids

Autoverhuur Canada

Autohuur Canada

Canada is – als u weg te kijken van Alaska (die een staat in de Verenigde Staten ) – het hele noordelijke deel van de Noord-Amerikaanse continent.Een totale oppervlakte van bijna 10 miljoen km2 land positie als ’s werelds tweede grootste (na Rusland ).Een groot deel van Canada is bedekt met bossen en meren, de bevolking is nog steeds “slechts” ca. 33 miljoen. De meeste mensen wonen, hetzij langs de Atlantische kust naar het oosten, de Pacifische kust in het westen – of langs de grens met de Verenigde Staten.

Canada heeft twee officiële talen: Engels en Frans. De drie groepen van inheemse Indianen, Metis en Inuit, echter, spreken hun eigen taal, ook al zijn ze in de public relations voornamelijk gebruik van het Engels of het Frans.

Op een dergelijke grote oppervlakte zal uiteraard de klimatologische omstandigheden veranderen. Het land heeft zeeklimaat in het westen en grotendeels continentale klimaat in het centrale, zuidelijke en oostelijke regio’s -, terwijl een arctische soort klimaat overheerst in het noorden, waar het land grenst aan de Noordelijke IJszee.

De hoofdstad van het land, Ottawa, heeft circa. 823.000 burgers – terwijl het land de grootste stad, Toronto , heeft ongeveer 2,5 miljoen (5,6 miljoen in het stedelijk gebied).Ook, Montreal en Calgary (die beide iets meer dan 1 miljoen inwoners) is hoger dan Ottawa.

Andere belangrijke steden zijn Edmonton , Winnipeg , Quebec en Vancouver (in 2010 organiseren van de Olympische Winterspelen).

Het land is de grootste luchthaven van Toronto Pearson International Airport – maar de internationale luchthaven van Calgary en Vancouver International Airport heeft op zwaar verkeer, vooral door mensen die bergen te skiën in de Rocky.

Probeer onze eenvoudige zoekmachine en ontvang verrassend lage prijzen vermeld op de huurauto in Canada. Toronto en Vancouver zijn de meest populaire auto verhuur, de bestemming in Canada.

Nederlands