Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kelowna

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kelowna zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kelowna mini-gids

Autoverhuur Kelowna
Autohuur Kelowna

Kelowna is West ligt ten zuiden van de provincie British Columbia in Canada, en grenst aan de Stille Oceaan.Er zijn ongeveer 270 km naar de stad van Vancouver, en het duurt ca. 1,5 uur te rijden naar de grens. Kelowna heeft een aantrekkelijk klimaat met veel zon en is gelegen in de Okanagan Valley, nabij de oevers van Lake Okanagan Lake. Aantal bewoners werden geraamd op meer dan 125 000 in 2008.

Kelowna is gekenmerkt door parken en prachtige stranden, en het gebied is bekend voor de productie van fruit en wijn. In de zomer kunt zwemmen, vissen en uit te voeren waterskiën op het meer, en in de winter is het gebruikelijk om dan weer in de omliggende bergen en in de winter activiteiten zoals sneeuw en ski’s verwennen. In de stad zijn er vele galeries en musea, waaronder een museum en een vinmuseum. Diners en wijnproeverijen en festivals, zoals Fat Cat Children’s Festival en de Okanagan Wine Festival.

Kelowna International Airport ligt ca.12 km buiten de stad en is de tiende drukste luchthaven.