Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Montreal

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Montreal zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Montreal mini-gids

Autoverhuur Montreal
Autohuur Montreal

Montreal is Canada’s tweede grootste stad, en in 2006 de bevolking gemeten op meer dan 1,6 miljoen binnen de stadsgrenzen, terwijl het aantal in de Greater Montreal was op de 3600 000Montreal ligt op het eiland van Montreal in de provincie Quebec, net ten zuiden van het land. In de omringende wijk van de stad stromende rivieren St. Lawrence rivier en Rivière des Prairie. Montreal is de tweede grootste Franstalige stad ter wereld, na Parijs.

Montreal is een culturele stad die vele bezienswaardigheden en biedt Feesten. De wereldberoemde entertainment bedrijf Cirque du Soleil is hier en de stad verscheidene festivals als goed gelegen. Hier is het grootste comedy festival ter wereld plaats, genaamd Just for Laughs, of “gewoon voor de lol ‘in het Noors. De stad is ook rijk aan musea en botanische tuinen, en vier Romeinse basiliek.

Montreal-Pierre Elliott Trudeau International Airport is ook onder de naam van Dorval Airport, gelegen ongeveer 15 km buiten de stad.In 2008, het vliegveld, de derde grootste in Canada met 12,8 miljoen passagiers.