Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Quebec

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Quebec zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Quebec mini-gids

Autoverhuur Quebec
Autohuur Quebec

Quebec is de hoofdstad van de provincie Quebec, en in 2008 de bevolking van het centrum van de stad gemeten op bijna 530 000Quebec is gelegen in het zuidoosten van Canada, vlakbij de monding van de rivier de St. Lawrence.Het merendeel van de inwoners spreken Frans en de stad is een belangrijke haven. Quebec werd opgericht in 1608 en is een van de oudste steden van Noord-Amerika. Canada is vernoemd naar de nederzetting die was waar Quebec werd opgericht.

Veel toeristen bezoeken elk jaar Quebec. De stad heeft veel te bieden en waarschijnlijk de meest historische stad van Canada, is er veel oude cultuur te beleven. In het oude centrum van Vieux Quebec, die het dichtst is gelegen aan de rivier, is nog steeds de stadsmuren en de slotgracht intact. Er zijn ook veel historische gebouwen, waarvan sommige het gevolg zijn van 1600 – en 1700. Stadsgrenzen met musea, Quartier Latin, een aquarium en theater. Old Town is genoteerd op de UNESCO-lijst van werelderfgoed.

Quebec City Jean Lesage International Airport is ook bekend als Jean Lesage International Airport biedt vluchten aan binnen-en buitenland. De luchthaven ligt op 11 km buiten de stad.