Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Antofagasta

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Antofagasta zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Antofagasta mini-gids

Autoverhuur Antofagasta
Autohuur Antofagasta

Antofagasta is gelegen in het noordelijke deel van Chili, die zich uitstrekt langs Amerika’s Latijns-west kust, grenzend aan de Stille Oceaan.Het is gelegen in de droge Atacama woestijn in het westen van de Chileense kust en heeft een poort die de export koper en salpeter te nemen. De stad is de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam, en de bevolking wordt geschat op bijna 310.000 (2008). Antofagasta is opgericht in 1866 als een haven-en handelsstad.

Antofgasta is uitstekend geschikt voor outdoor-activiteiten als gevolg van het droge klimaat, en de stad grenzen met meer parken en attracties. Chacabuco is een dood dorp werd volledig verlaten in de jaren 1930 en men kan nog steeds gebouwen die theater en de kerk. Plaza Colón is de pleinen in de stad en hier zegt dat een Big Ben in miniatuur, die werd toegekend door de Britten in 1910. Andere attracties die zijn gewijd aan de geschiedenis van de site musea Regional Museum en het Archeologisch Museum.

Cerro Moreno International Airport is de luchthaven die Antofagasta te maken en ligt op ca.. 20 km buiten de stad.