Autoverhuur Chili

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Chili

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Chili zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Chili mini-gids

Autoverhuur Chili
Autohuur Chili

Chili, die ten zuidwesten van het Zuid-Amerikaanse continent ligt, heeft ca. 16 miljoen inwoners en een oppervlakte van 756.950 km2 inhoud. Het land is lang en smal en heeft een kustlijn aan de Stille Oceaan in het gehele 4630 km. Anders grenzen van het land van Argentinië, Bolivia en Peru. Binnen kust domineren de Andes, waar de hoogste top van pagina chilipepers, Ojos del   Salado, is 6879 m.Gewoon om het noorden vinden we het mineraalrijke Atacama woestijn.

Het klimaat in Chili is overwegend gematigd, maar met grote verschillen – van de extreem droge gebieden rond de Atacama-woestijn in het noorden naar het relatief koude en vochtige weersomstandigheden volledig in het zuiden (de archipel Tierra del Fuego). Langs de kust in het centrale deel van het land is het mediterrane klimaat. Het land heeft ook een aantal actieve vulkanen, en soms getroffen door aardbevingen.

De hoofdstad van Santiago, die is ook het land de grootste stad (4,4 miljoen inwoners), gelegen in het land.De meeste steden, maar langs de kust, en enkele van de grootste van deze is Antofagasta, Viña del Mar, Concepción en Valparaíso. Vermeld moet ook Punta Arenas in Tierra del Fuego, de zuidelijkste stad ter wereld.Tierra del Fuego is van het vasteland gescheiden door de beroemde Magellan Straat en de zuidpunt van Tierra del Fuego – Kaap Hoorn – was met zijn vele stormen, een van de meest beruchte plaatsen in vaartijd.

Chili staat bekend om zijn vele prachtige nationale parken, en drie van hen zijn op de UNESCO World Heritage List. Het maakt ook de oude stad Valparaiso.

Het land is de grootste luchthaven Aeropuerto Internacional Comodoro Arturo Merino Benítez van de hoofdstad Santiago.Grote luchthavens behoren tot de anders in Concepción en Punta Arenas.

Autohurengids.nl biedt autoverhuur op de luchthavens en boven op de meeste grote steden in Chili.