Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Calama

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Calama zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Calama mini-gids

Autoverhuur Calama
Autohuur Calama

Calama is een mijnstad gelegen in het noordelijke deel van Chili. De stad behoort tot de regio Antofagasta en is gelegen nabij de Chileense kopermijnen.Calama is gelegen in de Atacama woestijn, de droogste woestijn ter wereld, wat betekent dat het zeer weinig regenval valt in de stad. El Loa Provincia de provincie, waar Calama is de hoofdstad en de bevolking werd gemeten in 2007 tot meer dan 143 000 Río Loa is de langste rivier in Chili en loopt door Calama.

Veel van de attracties en bezienswaardigheden buiten het centrum van Calama. Nieuwsgierig kunnen zich aanmelden voor excursies naar ’s werelds grootste kopermijn Chuquicamata, gelegen ca. 20 km buiten de stad. Andere gebieden een bezoek waard is San Pedro de Atacama is een mooi klein stadje op enige afstand ten zuid-oosten van Calama. Bovendien, de vulkaan Licancabur en de bijzondere Valley Valley of the Moon plaatsen die moeten worden gezien.

El Loa International Airport is de grootste luchthaven van het land en ligt ca.. 6 km buiten Calama.