Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Concepcion

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Concepcion zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Concepcion mini-gids

Autoverhuur Concepcion
Autohuur Concepcion – Foto: © Paul T.J. Edmonds

Concepción is gelegen in het zuidelijke deel van Chili is de hoofdstad van de regio Bío-Bío. De stad is de op twee na grootste stad met een bevolking van meer dan 215.000 (2008). Concepción, 10 km vanaf de monding van de rivier de Bío-Bío. Het werd opgericht aan de Pacifische kust in 1550 en is blootgesteld aan tal van krachtige aardbevingen en tsunami’s door de jaren heen. In 1730 verhuisde Concepción verder in het land, maar heeft niettemin zijn hard getroffen door aardbevingen in de toekomst.

De voortdurende ontwikkeling van Concepción heeft de stad een moderne uitstraling. Er zijn ook vele groene gebieden en plekken in de stad, met inbegrip van de Plaza de la Independencia, waar de Onafhankelijkheidsverklaring werd ondertekend in 1818. Universidad de Concepción is een mooie en populaire attractie die wordt omgeven door weelderige parken. Om te leren over de geschiedenis zou een reis naar het kleine stadje Lota te nemen in het historisch museum en Isidora Cousino Park.

Carriel Sur International Airport is de tweede grootste luchthaven in Chili en is ongeveer 5 km uit Concepción.