Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Puerto Montt

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Puerto Montt zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Puerto Montt mini-gids

Autoverhuur Puerto Montt
Autohuur Puerto Montt

Puerto Montt is een havenstad gelegen in het zuidelijke gedeelte van het langgerekte Chili en is de hoofdstad van de regio Los Lagos.De stad behoort tot de provincie Llanquihue en is gelegen aan de westkust, dat grenst aan de Stille Oceaan. Puerto Montt komt uit op de baai van Seno Reloncaví opknoping met de Golfo de Ancud.Opgericht in 1853 en nu ongeveer 160 000 inwoners wonen in (2008).

Puerto Montt wordt gekenmerkt door contrasten. Het schept een goed klimaat, de weelderige natuur, terwijl de stad ligt in een fjord en omringd door besneeuwde pieken. In het gebied zijn diverse parken, waaronder Alerce Andino National Park en Lahu Nadi Natural Park. De stad is beroemd voor de moderne jachthaven en Puerto Angelmó is het land de beste en grootste markt voor vis. Om te leren over de geschiedenis van Puerto Montt’s kunnen de Plaza de Armas gebied of het historisch museum Juan Pablo II Stedelijk Museum te bezoeken.

El Tepual International Airport ligt op ca.. 10 kilometer buiten Puerto Montt.