Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Temuco

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Temuco zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Temuco mini-gids

Autoverhuur Temuco
Autohuur Temuco – Foto: © Patanko

Temuco is een Chileense stad gelegen in het zuidelijke deel van het land, ongeveer 270 km ten zuiden van Concepción. De stad is gelegen tussen de Grote Oceaan in het westen en de Andes in het oosten, en de rivier Cautín loopt door het centrum. Temuco behoort regio Araucanía vernoemd naar de Mapuche-indianen ’taal, en de stad is het culturele centrum. Temuco, opgericht in 1881 en nu leven er ongeveer 240 000 inwoners in (2008). Metropolitaan gebied heeft een bevolking van meer dan 260, 000 (2002), waardoor het gebied in het zuiden van Chili op een na grootste.

Temuco is de juiste plaats om te bezoeken als u wilt is meer informatie over de Mapuche-indianen die in Chili de inheemse bevolking.Hier wordt de markt, de Mercado Municipal waar u kunt kopen traditionele Mapuche goederen. In de beroemde Avenue Alemania, waaronder het Museo Regional de la Araucanía met betrekking Mapuche-indianen. Pablo Neruda National Railway Museum is gewijd aan de oude stoomlocomotieven en is vernoemd naar de bekende Chileense dichter.

Maquehue Airport is ca. 5 km buiten het stadscentrum, het aanbieden van binnenlandse vluchten.