Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Bogota

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Bogota zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Bogota mini-gids

Autoverhuur Bogota
Autohuur Bogota

Santa Fe de Bogota is de hoofdstad van Colombië, gelegen in het noordelijke deel van Latijns-Amerika.De hoofdstad is op een breedte in het midden van het land en is de derde hoogste hoofdstad in de wereld. In 2009 lag de bevolking van meer dan 7,3 miljoen, het maken van Bogota de grootste stad van Colombië.

De stad werd gebouwd in 1500 en er zijn diverse historische gebouwen zeker een bezoek waard. Plaza de Bolivar is het meest centrale plein in Bogota is gelegen in de historische wijk La Candelaria. U kunt ook de prachtige kathedraal die werd gebouwd in 1500. Wij bieden een verscheidenheid aan musea, waaronder het Museum of Art Museo de Arte del Banco de la Republica en het Museo del Oro, die ’s werelds meest belangrijke historische collectie van gouden voorwerpen bevat. Voor wat frisse lucht kan worden gebruikt om de botanische tuin Jardin Botanico de Bogotá te bezoeken.

El Dorado International Airport is een van de grootste luchthavens in Latijns-Amerika en is ca.. 12 km buiten het centrum.