Autoverhuur Colombië

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Colombië

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Colombië zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Colombië mini-gids

Autoverhuur Colombië
Autohuur Colombië

Republiek Colombië is gelegen aan de noordwest punt van Zuid-Amerika en heeft 45,6 miljoen inwoners (2009). Het land wordt begrensd door Panama en de Stille Oceaan in het westen, de Caribische Zee in het noorden, Venezuela naar het oosten, alsmede BraziliëPeru en Ecuador in het zuiden.officiële taal van Colombië is het Spaans.

Het landschap is gevarieerd en bestaat uit woestijn, regenwoud, moerassen, savannes, bergen en baaien met witte zandstranden langs de kust. Een deel van het Amazone-vlakte is gelegen in Colombië, en hier zijn een zeer diverse flora en fauna. Het land heeft hoogste berg is met sneeuw bedekte Pico Cristóbal Colón – dat deel uitmaakt van de bergachtige Sierra Nevada de Santa Marta, en maatregelen 5775 m.

Colombië heeft meestal een warm tropisch klimaat, maar de temperatuur daalt, hoe hoger de bergen kom je kunt. Het land beleeft regenseizoen van mei tot november.

De hoofdstad van Bogota ligt in het land en heeft 7,3 miljoen inwoners (2009).De stad is de belangrijkste economische en industriële centrum van Colombië, en heeft tal van musea, theaters, galeries, parken en monumenten.

Andere belangrijke steden in Colombië zijn: Cali, Tuluá, Medellin en Baranquilla. De kustplaats Santa Marta en de havenstad Cartagena is ook een populaire toeristische bestemming.

Colombië heeft 8 internationale luchthavens, die grenst aan de dichtstbevolkte steden. Luchthaven Bogota – El Dorado International Airport, gelegen 13 km ten westen van de hoofdstad.

Autohurengids.nl biedt autoverhuur in Colombië op de bovengenoemde luchthavens en de meeste grote steden en toeristische bestemmingen.

Autoverhuur bestemmingen