Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Medellin

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Medellin zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Medellin mini-gids

Autoverhuur Medellin
Autohuur Medellin

Medellin is een stad in het westen van Colombië, en het is ongeveer 250 km naar de hoofdstad Bogota, gelegen ten oosten van de stad.Medellin behoren tot de provincie Antioquia is gelegen in de vallei Aburrá gelegen in het Andesgebergte. Medellin is de tweede grootste stad van Colombië na Bogotá en de bevolking werd gemeten in 2008 tot bijna 2 000 000 Opgericht in 1675 en staat bekend om goederen te produceren, zoals staal en koffie.

Maar de productie is Medellin, ook bekend als Spring City, of La Ciudad de la Eterna Primavera zoals dat heet in het Spaans, wegens de constante temperatuur van rond de 25 graden Celsius gedurende het hele jaar. El Poblado is een beroemde en mooie wijk van Medellín met restaurants, bars en bezienswaardigheden. Medellin biedt veel verschillende musea, waaronder het kasteel en het Museum van Antioquia. Voor outdoor activiteiten aanbevolen dierentuin Zoológico Parque Santa Fe en de botanische tuin.

Het duurt ca.. 30 minuten rijden naar Jose María Cordova Internatinal Airport.