Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Alajuela

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Alajuela zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Alajuela mini-gids

Autoverhuur Alajuela

Autohuur Alajuela

Alajuela is een stad met een centrale ligging in Costa Rica in Midden-Amerika.De stad behoort tot de provincie met dezelfde naam, waar is het ook de hoofdstad. De provincie is gelegen in de Valle Central, bijna 1000 meter boven de zeespiegel. Het is slechts 20 km van de hoofdstad San Jose, gelegen op een iets verder naar het zuiden, en Alajuela, het land de tweede grootste stad in de omgeving. In 2007 lag de bevolking van net onder 50.000 binnen de stadsgrenzen.

In het groene gebied zijn er vele parken en de meest populaire hier is het Parque Central is gevestigd in de stad. De omgeving is de dierentuin Ave en een vlindertuin.Een van de belangrijkste attracties is de actieve vulkaan Poás, die het laatst uitgebarsten in 2009 en omgeven door een adembenemend landschap. In april, de carnavals optochten en in de straten wanneer het wordt gevierd Juan Santa Maria Day, en in juli gehouden Mango Festival met diverse kraampjes en processies.

Juan Santamaria International Airport is de belangrijkste luchthaven in het land en ligt op 3 km buiten het centrum

Nederlands