Autoverhuur Costa Rica

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Costa Rica

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Costa Rica zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Costa Rica mini-gids

Autoverhuur Costa Rica
Autohuur Costa Rica

Costa Rica is in Midden-Amerika, en heeft 4,2 miljoen inwoners. Het land wordt begrensd door Nicaragua en Panama in het noorden naar het zuiden, en heeft kustlijn aan de Caribische Zee in het oosten en de Stille Oceaan in het westen en zuiden.

Costa Rica is bekend om zijn gevarieerde en weelderige natuur met exotische fauna. Het landschap   bestaat uit bergen en vulkanen, graslanden, meren, stranden, lagunes en tropisch regenwoud.De hoogste berg is Cerro Chirripó, en is 3820 m. Het land heeft hoogste vulkaan genaamd Irazú en maatregelen 3432 m.

Het land heeft een droog tropisch klimaat van de Pacific Coast, en een subtropisch klimaat in de hooglanden. Het regenseizoen vindt plaats van mei tot oktober.

de primaire taal van Costa Rica is het Spaans, en het toerisme is het land de belangrijkste middelen van bestaan.

In het midden van het land ligt de hoofdstad, San Jose, die heeft ongeveer 350.000 inwoners.San Jose is een moderne stad met veel mooie parken en tuinen, interessante musea, theaters en het nachtleven plaatsen.

Andere belangrijke steden in Costa Rica is Cartago, Alajuela, Liberia, Caldera, Gofito, Puerto Limón, San Isidro en Puentarenas. De laatste is een havenstad met een grote cruiseschepen verkeer. Zwemmen stad Tamarindo is ook een bekende toeristenoord aan de noordelijke kust van Costa Rica.

Het land is de belangrijkste luchthaven genaamd Juan Santa Maria International Airport, gelegen in Alajuela – 19 km ten noordwesten van de hoofdstad San Jose.

Via ons kunt u boeken van een huurauto op de meeste bestemmingen in Costa Rica met inbegrip van de hoofdstad San Jose en op alle belangrijke vakantiebestemmingen.