Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Puntarenas

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Puntarenas zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Puntarenas mini-gids

Autoverhuur Puntarenas
Autohuur Puntarenas

Puntarenas is gelegen op Costa Rica s ‘westkust en heeft een poort die leidt naar de Nicoya Golfo de op de Stille Oceaan.De stad behoort tot de provincie Puntarenas en de naam betekent “Sandy Point” in het Engels. Puntarenas is de grootste stad in de provincie en het aantal inwoners was in 2008 in iets meer dan 35 000 De stad was al lang het land de belangrijkste Pacifische haven geweest, maar in de afgelopen jaren, Caldera verworven positie.

Puntarenas is een aantrekkelijke stad aan de kust met een tropisch klimaat en een weelderige landschap. Veel reizen naar dit gebied om de stranden ervaring en kennis te maken met de natuur door middel van activiteiten zoals vissen, mountainbiken. Carara Nationaal Park is gelegen buiten de stad en georganiseerde excursies naar de wilde dieren kijken in het regenwoud of ga op een krokodil safari. Voor degenen die meer willen weten over de geschiedenis van de streek te leren, moet de Marine Historisch Museum van Puntarenas bezocht.

Juan Santamaria International Airport en Tobias Bolaños International Airport zijn twee grote internationale luchthavens die deel uitmaken van de hoofdstad San Jose, gelegen op 100 km ten oosten van Puntarenas.