Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur San Jose Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in San Jose Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

San Jose Luchthaven mini-gids

Autoverhuur San Jose Luchthaven
Autohuur San Jose Luchthaven – Foto: © Ack Ook

Juan Santamaria International Airport (SJA) is gevestigd in Alajuela ongeveer 20 km van San Jose en is vernoemd naar de nationale held van Costa Rica, Juan Santa Maria. Er is een bus elke 5 minuten tussen de luchthaven en San Jose. De autoverhuur bedrijven die hun diensten aan te bieden is Alam, Avis, Avanti, Budget, Europcar, Mapache, Payless, Thrifty, Toyota en Tricolor.

3.2 miljoen passagiers een bezoek aan de San Jose Airport, die in 2008 is de grootste in Costa Rica. Als het gaat om reizen van het vliegveld moet een vergoeding van 26 dollar betalen. De vergoeding kan worden betaald op het vliegveld of op voorhand met een creditcard van de meeste hotels. Van San Jose, een reis rechtstreeks naar internationale bestemmingen in Europa, Noord-en Zuid-Amerika.

San Jose Airport biedt eenvoudig restaurant en een cafe, alsmede belastingen en een aantal souvenirwinkeltjes. Het heeft ook een geldautomaat. Er zijn geen hotels op de luchthaven.