Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Larnaca Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Larnaca Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Larnaca Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Larnaca Luchthaven

Autohuur Larnaca Luchthaven

Larnaca International Airport (LCA) is gelegen op 4 km ten zuidwesten van Larnaca en is de grootste van Cyprus s ’twee luchthavens.Er zijn bussen tussen de luchthaven en Larnaca. Bedrijven Sixt, Hertz, Europcar, Avis, Astra en huisdieren biedt biluteleie.

5.478.861 passagiers bezocht de luchthaven in 2008. Ze zijn directe vluchten naar ongeveer 30 verschillende internationale bestemmingen in Europa en het Midden-Oosten van Larnaca Airport. De luchthaven is een hub voor de luchtvaartmaatschappij Cyprus Airways en Eurocypria. Larnaca Airport ligt nu in het midden van een groot renovatieproject, en in 2013 een nieuwe terminal klaar zal zijn. Dan is de luchthaven wel geschikt voor 9 miljoen passagiers.

Op luchthaven van Larnaca, er zijn een paar winkels over belastingen en een bescheiden selectie van bars en cafes. Een EHBO-centrum, familie, bank, postkantoor en een VIP-lounge zijn ook beschikbaar. Larco Hotel is een van de meest nabijgelegen hotels.

 

Nederlands