Autoverhuur Cyprus

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Cyprus

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Cyprus zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Cyprus mini-gids

Autoverhuur Cyprus
Autohuur Cyprus

Cyprus is het derde grootste eiland in de Middellandse Zee – nadat de Italiaanse eilanden Sicilië en Sardinië.Cyprus heeft ongeveer 800.000 inwoners (2010), ligt 70 km ten zuiden van Turkije. Andere sites zijn buurlanden SyriëLibanonIsraëlEgypte en Griekenland.Het land officiële talen zijn Grieks en Turks.

Cyprus is een verdeeld land vandaag de dag. Republiek Cyprus omvat het zuidelijke deel van het eiland, terwijl de Turkse Republiek Noord-Cyprus (alleen door Turkije erkend) bestrijkt het noordelijk deel. De grens tussen deze, de zogenaamde “groene lijn”, die door de hoofdstad van het eiland Nicosia en bestaat uit twee muren.Overgangen bewaakt door VN-troepen. Nicosia heeft ongeveer 360.000 inwoners in totaal, waar de minderheid van hen – Turks-Cyprioten – wonen in het noorden, terwijl de Grieks-Cyprioten wonen in het zuidelijke deel van de stad.

Er zijn ook twee gebieden Britse militaire basis op het eiland – Akrotiri en Dhekelia. Deze behoren niet tot Cyprus.

Het landschap bestaat uit het Troodos-gebergte ligt in het zuiden en westen, de bergketen van Kyrenia in het noorden, en zeker het landschap tussen hen. Mount Olympus is de hoogste – en maatregelen 1952 m.

Cyprus heeft een mediterraan klimaat met hete, droge zomers en milde, natte winters.

De meest populaire badplaats en toeristische steden Larnaca op het eiland, Fig Tree Bay en Aya Napa.

Larnaca en Limassol aan de zuidkust van het eiland is de belangrijkste havens.

Cyprus heeft twee belangrijkste luchthavens. De grootste – Larnaca International Airport – ligt op 4 km ten zuidwesten van Larnaca centrum van de stad. Paphos International Airport is de op een na grootste, ligt 65 km ten zuidoosten van Paphos.

Autohurengids.nl biedt autohuur op de bovenstaande flypasser en populaire toeristische bestemmingen. Probeer dan onze zoekmachine boven en boek goedkope huurauto.