Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Aabenraa

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Aabenraa zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Aabenraa mini-gids

Autoverhuur Aabenraa
Autohuur Aabenraa

Aabenraa (of Aabenraa) is gelegen in regio Zuid-Denemarken, en de grensgemeente tegen Duitsland in het zuiden.De stad heeft 16.042 inwoners (2009), en is vooral bekend voor de grootste en belangrijkste haven van Zuid-Jutland – met belangrijke scheepvaart-en havenbedrijven.

Aabenraa biedt geweldige architectuur uit verschillende tijdperken, en populaire attracties, waaronder de St. Nicolaaskerk – gebouwd in de periode 1250 – 1260 en Brundlund Kasteel uit de jaren 1400, die vandaag de dag dienst doet als Museum of Art. Andere bezienswaardigheden zijn het Maritiem Museum en de Oude Post Farm vanaf 1758 – met de prachtige ‘Mevrouw Beyer hebben “. De stad heeft ook veel mooie beelden en monumenten, en oude monumenten en ruïnes – met inbegrip vanHærulfstenen.

Er zijn goede zwemmen in de zomer langs de Aabenraa 100 km lange kustlijn. – Met pittoreske baaien en inhammen. Bovendien, toeristen genieten van het landschap en de lokale activiteiten, zoals. vissen, fietsen, tennis, paardrijden en golf.
In het centrum van Aabenraa, zijn er goede mogelijkheden om te winkelen in een van de langste van de natie winkelstraten (1,2 km) – met veel mooie plein en kleine speciaalzaken.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Sønderborg Airport, gelegen ca. 25 km van het centrum van Aabenraa