Autoverhuur Denemarken

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Denemarken

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Denemarken zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Denemarken mini-gids

Autoverhuur Denemarken
Autohuur Denemarken

Denemarken ligt in Noord-Europa, en die binnen het geografische gebied van Scandinavië (waaronder de landen Denemarken, Noorwegen en Zweden ).Het land heeft 5,5 miljoen inwoners (2009) en bestaat uit het schiereiland Jutland en 443 eilanden – een van Zeeland en Funen het grootst is. Denemarken grenst Duitsland naar het zuiden en de kust lijn naar het noorden van het Skagerrak, Kattegat en de Oostzee in het oosten en de Noordzee in het westen.Het land heeft veerverbindingen naar Noorwegen, ZwedenEngelandPolen en Duitsland.

Faeröer (een eilandengroep die ligt net ten noorden van Schotland ) en Groenland (’s werelds grootste eiland, die geografisch gezien ligt in Noord-Amerika) behoren ook tot Denemarken.

Denemarken landschap wordt gekenmerkt door laagland met heuvels, zoenen (kalkrotsen) en duinen (zandbanken). Het hoogste punt is Møllehøj – en is 170 m.

Het land heeft een maritiem klimaat, met winderige winters en koele zomers.

De hoofdstad Kopenhagen is gelegen op het eiland van Zeeland, en heeft ongeveer 520.000 inwoners in het centrum van de stad (2010). Als u de gehele grootstedelijk gebied, stijgt de bevolking tot bijna 1,2 miljoen. Van Sealand is de brug naar Zweden. Kopenhagen is een moderne stad met vele attracties en bezienswaardigheden, leuke winkels en een gevarieerd uitgaansleven.

Andere belangrijke steden van Denemarken ’s Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers Kolding.

Het land de meest populaire toeristische attracties zijn dier-en themaparken, musea, mooie kastelen, historische plaatsen uit het Viking tijdperk, lange zandstranden en de jaarlijkse muziekfestivals.

belangrijkste internationale luchthaven van Denemarken is de luchthaven van Kopenhagen, Kastrup, ligt 8 km ten zuiden van de hoofdstad.

Wij bieden een breed scala aan auto’s uit de begroting van auto’s tot luxe auto’s, cabrio’s en 4-hjulstrekkere in de meeste plaatsen in Denemarken. Autoverhuur in Denemarken heeft nooit goedkoper. Probeer de zoekmachine en vind de goedkoopste autohuur in Denemarken.