Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Aalborg

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Aalborg zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Aalborg mini-gids

Autoverhuur Aalborg
Autohuur Aalborg

Aalborg (Aalborg), die – heeft 123.432 inwoners (2010), gelegen aan de Limfjord en is het administratieve centrum van de regio Noord-Jutland in Deense. .In de hele grote gemeenschap Aalborg, dat is ontstaan na een gemeentelijke fusie in 2007, woont bijna 200.000 mensen. Aalborg centrum gelegen aan de zuidelijke oever van de Limfjord, terwijl de kleinere stad Nørre Sundby (die vandaag de dag is onderdeel van Aalborg) is gelegen op de noordelijke oever.

Aalborg was de handel in rechten in 1342, maar had in feite al sinds de 1000’s.

Een monument van de vroege geschiedenis van de stad bevinden zich nog in Lindholm Høje (ten noorden van de Limfjord), waar je zowel de grafheuvels te vinden uit de ijzertijd en Viking keer. Anders is het een aantal historische bezienswaardigheden in het centrum van de stad Aalborg. De meest bekende is Aalborghus Castle (gebouwd in 1500), Aalborg Kloster / Helligaandsklosteret (vanaf 1400) en Budolfi Kerk / Kathedraal Aalborg (substantieel gebouwd in de jaren 1400, maar waar de oudste delen afkomstig zijn uit de 1100’s). Vermeld moet ook de prachtige Jens Bangs Stenhus (opgenomen in 1624), vakwerkhuis Jens Olufsen Farm (worden ook uit de jaren 1600) en de conserven 1700-eeuws milieu in de kleine straat Hjelmerstald.

Toeristische attracties van recente datum is het 55 meter hoge toren Aalborg (waarbij de top een prachtig uitzicht over de stad heeft) en de Utzon Center (een moderne cultuur en wetenschap met de nadruk op de relatie tussen architectuur, kunst en design). Art ervaringen kunnen ook in de Noord-Jutland Museum of Art. Voor kinderen, kunnen gezinnen stoppen door Caroline Lund Tivoli Land of Aalborg Zoo wordt aanbevolen.

Anders, Ålborg een stad met een actief nachtleven, waar de Maagd Ane Gade historisch neemt een bijzondere positie.

Aalborg Airport ligt aan de noordkant van de Limfjord – 6 km ten noordwesten van het centrum.