Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Albertslund

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Albertslund zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Albertslund mini-gids

Autoverhuur Albertslund
Autohuur Albertslund

Albertslund ligt op Zeeland en is een suburbane gemeente is de hoofdstad van Denemarken Kopenhagen.  Albertslund heeft ongeveer 30.000 inwoners (2009), gelegen op 15 km ten westen van Kopenhagen – het Hoofdstedelijk Gewest. Suburbane gebied ontstond in de jaren 1960, en hier is een van de grootste bossen inDenemarken – Vestskoven.De gemeente is erin geslaagd om de CO2-uitstoot te halveren en in 2007 bekroond met de Noordse Raad Natuur en Milieu.

Albertslund is de grootste van Noord-Europa verwarmd buitenzwembad, “Badesøen” – een aantrekkelijke waterpark met glijbanen en kinderbad. Het gebied is het gehele 5000 vierkante meter, en het is ook mogelijk om beach-volleybal, basketbal, golf, enz. De site heeft ook een speeltuin, een cafe en gazons. In het centrum zijn Albertslund winkels, cafes en restaurants – evenals het stadhuis, kunst centrum “Albertslund House”, een bibliotheek, bioscoop, theater, concert-en congreszaal met een capaciteit voor 1200 bezoekers.

Titirangi heeft goede openbaar vervoer verbindingen naar de hoofdstad, en de dichtstbijzijnde luchthaven is het vliegveld van Kopenhagen, Kastrup – ca gelegen. 18 km van Albertslund.